برای پختن یک کیک خوشمزه که عطرش فضای خانهتان را پر کند آمادهاید؟ پیشنهاد این بار ما به شما کیک قهوه و نسکافه است که طعمی فوقالعاده و بافتی بسیار نرم دارد. یک دسر خوشمزه و جذاب که میتوانید آن را همراه نوشیدنیهای داغ و حتی بستنی سرو کنید. کافیست دست به کار شوید و مواد اولیه آن را که تقریبا در هر خانهای موجود است روی میز کار بچینید و دست به کار شوید. برای فیلینگ این کیک میتوانید از انواع مغزها و حتی میوه خشک استفاده کنید که کاملا سلیقهای است. برای روی این کیک هم یک روکش جذاب و خوشمزه با چیپس شکلات در نظر گرفتیم که در ادامه دستورالعمل آن را هم در اختیارتان قرار دادیم. با طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه همراه شیرین کام باشید.
- پودر نسکافه : یک قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه : یک فنجان
- آب : یک و نیم فنجان
- آرد : همه منظوره
- جوش شیرین : یک و نیم قاشق چایخوری
- چیپس یا شکلات وانیلی : 230 گرم
- کره پاستوریزه : یک سوم فنجان
- شکر دانه ریز : یک سوم فنجان
- شیر کمچرب : دو سوم فنجان
- سرکه سفید
- عصاره وانیل : یک قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو : دو سوم فنجان
- گردو (برای تزئین) : به مقدار دلخواه
زمان آماده سازی: 1 ساعت (بدون در نظر گرفتن زمان پخت کیک) زمان انتظار برای سرو: 6 ساعت مناسب برای 6 تا 8 نفر
طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه خانگی با تمام نکات
مرحله اول
برای تهیه این کیک قهوه نسکافه خوشمزه ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس دو قالب کیک گرد را چرب کنید و شروع به تهیه مایه کیکتان کنید. نسکافه، آب و خامه را داخل یک کاسه با هم ترکیب کنید. یک و دو سوم پیمانه آرد الک شده و جوش شیرین را هم در یک کاسه دیگر با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
چیپس شکلاتی را با کره پاستوریزه داخل یک ظرف مناسب ماکروویو بریزید و حدود یک دقیقه ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید تا شکلات کاملا ذوب شود. اگر لازم بود بین فواصل 10 تا 15 ثانیهای ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید و چندبار هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
مخلوط نسکافه، شکر، تخم مرغ، شیر، سرکه و عصاره وانیل را با هم ترکیب کنید و آرام آرام به مخلوط آرد و جوش شیرین اضافه کنید. با همزن دستی یا لیسک مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند. سه و یکچهارم خمیر به دست آمده را با باقیمانده آرد و پودر کاکائو ترکیب کنید تا خمیری صاف و یک رنگ داشته باشید. نصف مایه خمیر را در یک قالب و نصف دیگر را در قالب دیگر بریزید.
مرحله چهارم
قالبها را به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانیکه اگر یک چنگال یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید، هیچ چیزی از مایه کیک به آن نچسبد؛ این نشانهای است که کیکتان کاملا پخته شده است. کیکهای آماده شده را روی قفسه فر قرار دهید تا خنک شود. حالا چیپس وانیل ذوب شده با کره را روی کیک بریزید. شما همچنین میتوانید لایه میانی دو کیک را میتوانید با خامه ، موز و گردو پر کنید و روی کیکتان را با گردو و پودر قند تزئین کنید. کیک قهوه و نسکافه شما اماه است؛ شما میتوانید تکهای از این کیک خوشمزه را با سولاته اسپرسو برای صبحانه نوش جان کنید یا آن را در کنار بستنی وانیلی به عنوان دسر یک روز گرم و تابستانی سرو کنید. نوش جان!