جشن تولد

ایده های جذاب برای ” تزیین انواع کیک تولد “

کیک تولد

مهم ترین بخش جشن تولد برای هرکسی مدل کیک تولد اوست چون همه دور کیک جمع می شوند، شمع آن را روشن می کنند و صاحب جشن تولد با کلی آرزوهای قشنگ شمع هایش را فوت میکند.

که این لحظه جادویی در کنار یک کیک خانگی خوشمزه که به صورت خیلی خاصی و شیکی تزیین شده جادویی تر هم شود.

ما در این مطلب برای شما سعی کرده ایم به تفکیک تزیین کیک های شیک و دیدنی را مهیا کنیم ، همراه ما در ادامه این مطلب باشید :

نوشتن بر روی کیک خانگی : 

نوشتن بر روی کیک تولد یکی از مراحل تزیین کیک ها می باشد که می تواند یک جمله محبت آمیز و یا در کل یک تبریک ساده و شیوا باشد.

نکات مهم برای نوشتن روی کیک تولد

برای کسانی که در نوشتن روی کیک تازه کار هستند توصیه میشود حتما از شابلون استفاده کنند. اگر هم  شابلون در دسترس نبود نوشته خود را روی کاغذ بنویسید و بعد با قیچی جدا کنید  اگر که دست تنها هستید بهتر بجای شابلون از یک مقوای ضخیم استفاده کنید و بعد با کاتر طرح خود را جدا کنید تا در هنگام استفاده  شابلون شما جابجا نشود و طرح نهایی شما خراب نشود.

و موقعه ای که شما میخواهید متن خود را روی کیک بنویسد، باید شابلون را در جایی که می خواهید متن را بنویسید ، نزدیک به سطح کیک قرار دهید. قبل از تلاش برای نوشتن روی کیک آن را روی کاغذ تمرین کنید. همچنین بسته به رنگ کیکتان میتوانید نوشته ها را با پودرقند یا پودر شکلات انجام دهید.

نوشتهٔ روی کیک را از قبل آماده کنید و نیز جای آن را مشخص کنید تا با تزیینات خراب نشوند. اگر هم میخواهید برای تزیینات از خامه استفاده کنید، بهتر است از قیف استفاده کنید.

اززمان های گذشته تا به امروز دیزایین کیک تولد با خامه بسیار رایج بوده و هست. با کمک خامه می توانید تزیینات زیبا و خاصی را بر روی کیکتان داشته باشید.

برای تزئین کیک های خانگی روش هایی زیادی وجود دارد.همچنین شیک بودن و تمیز بودن پوشش کیک به خودی خود نوعی تزیین به حساب میاد. پس لازم است که برای تزیین و کاور کردن کیک نکاتی را یاد بگیریم.

 

کیک تولد

 

مراحل تهیه کیک خامه ای

برای پوشش دادن کیک با خامه باید کیک را از روز قبل آماده کنید تا بافت آن کاملا سرد شود. سپس با توجه به ارتفاع کیک آن را به صورت افقی به دو یا سه قسمت مساوی تقسیم کنید به طوری که لایه های کیک نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشند.

تر کردن لایه های میانی کیک خامه ای

در مرحله بعدی اولین لایه کیک را روی صفحه یا ظرف مورد نظر قرار میدهیم ( که معمولاً از انواع ظروف یکبار مصرف استفاده میشود) و با کمک یک برس مواد آبکی مثل آبمیوه، شیر کاکائو و یا شربت ساده را روی کیک می مالیم و به اصطلاح کیک را تر می کنیم. و هر بار که یک لایه جدید رو روی کیک قرار میدهیم این عمل را تکرار می کنیم.

حالا مقداری مناسبی از خامه فرم گرفته را که میتوانید خودتان آماده کنید و یا آماده از بیرون تهیه کنید را روی اولین لایه کیک بمالید.

با توجه به سایز کیک با کمک پالت صاف کردن کیک و همچنین با استند کیک یا پایه گردان شروع به پخش کردن و یکنواخت کردن خامه می کنیم. بهتر است پالت را ثابت نگه دارید و هم زمان با دست دیگه گردان کیک را بچرخونانید تا خامه ها به یک اندازه روی سطح کیک پخش شوند.

وقتی از یکدست شدن خامه روی لایه اول کیک مطمئن شدید، می توانید از میوه های خرد شده که در کنار خامه طعم خوبی پیدا می کنند مثل موز ، توت فرنگی و یا اناناس و یا حتی  تکه های شکلات یا چیپس های شکلاتی با طعم های مورد علاقه تان و همچنین مغزهای آجیل بر روی خامه استفاده کنید.

در مرحله بعد , لایه دیگری از کیک را که به صورتی که  کامل روی لایه اول قرار بگیرد و همه جای آن را بپوشاند قرار دهید. و همه مراحل قبل را به ترتیب خامه کشی و قرار دادن تکه های میوه انجام میدهیم تا به مرحله آخر برسیم. در واقعه همان لایه رویی کیک.

بعد از اینکه لایه آخر را روی کیک گذاشتیم با دست کمی فشارش دهید تا همه طبقات کیک با هم فیکس شوند.

سپس دور تا دور کیک را با کمک همان پالت خامه کشی می کنیم. البته بهتر است قیف را با خامه پر کنید و سر قیف رو با قیچی جدا کنید  و نوک قیف رو مماس با کیک قرار دهید و با کمک دست دیگر گردون کیک را بچرخانید. و همزمان قیف را فشار دهید تا خامه خارج شود و دور تا دور کیک آغشته به خامه شود.

در آخر هم با کمک پالت های کشیده مخصوص کاور کردن کیک یا همون پالت معمولی کیک خامه ها را یکدست کنید.بعد به همه ترتیب روی سطح کیک را هم  با خامه بپوشانید.

تمام فرو رفتگی ها و جاهای خالی روی کیک را با خامه پر و صاف کنید تا کیک کاملا صاف و یکدست شود. برای شیکی و تمیزی کیک این کار را با وسواس بیشتری انجام دهید.

حتی میتوانید آستر کشی کیک را در دو دفعه با فاصله انجام دهید.یعنی بعد از آسترکشی اولیه کیک را یکی دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد مجدداً با مقدار کمی خامه همین مراحل را تکرار کنید.( سعی کنید برای مرحله بعد پالت کاملا خشک و تمیز باشد)

برای اینکه لبه های کیک صاف و تمیز در بیاید.از قسمت تیز پالت، خامه های اضافی را به صورت مورب به سمت داخل کیک بکشانید تا خامه های اضافی به پالت بچسبد و از کیک جدا شود.این کار را آنقدر انجام دهید تا لبه های کیک صاف در بیاد.

کیک را بعد از آستر کشی داخل یخچال استراحت دهید تا منسجم شود.

حالا میتوانید با ذوق و سلیقه شخصی خودتان کیک را به هر شکل و موادی که در خانه دارید و یا از قبل تهیه نمودید طراحی و تزیین کنید.

همچنین میتوانید با بقیه خامه فرم گرفته شده و ماسوره شکوفه 6 دو تا دور روی کیک را به شکل گل فرم دهید.

تزئین کیک  با پاستیل ، اسمارتیز و شکلات یکی دیگر ازروش های زیبا و البته  ساده است که اغلب در کنار تزیینات کیک با خامه ایده ای خاص و جالب میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *